Reanimatietrainingen voor beginners

Start in november 2023  in Holwert

EHBO vereniging Ferwert e.o. en Dorpsbelang Holwert bieden dinsdag 14 november reanimatietrainingen aan voor beginners.

Tijdens de reanimatietraining leer je hoe je een hartstilstand herkent, hoe je iemand in de stabiele zijligging legt en hoe je de borstcompressies en beademingen toepast. Daarnaast leer je hoe een AED werkt en natuurlijk leer je reanimeren.

De kosten voor de training zijn 45 euro. Leden van Dorpsbelang Holwert ontvangen een korting van 10 euro. Wil je jezelf of je team opgeven stuur dan een e-mail naar penningmeester@holwert.frl. Geef daarbij aan naar welk tijdstip de voorkeur uitgaat.

Past het niet op 14 november maar wil je de training wel graag volgen? Bij voldoende animo kunnen extra data worden gepland. De trainingen op 14 november zijn ’s middags van 14.00 uur tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 22.00 uur.

TIP

Informeer bij je zorgverzekering of je ook in aanmerking komt voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding.

REANIMEREN

U kunt ook bij ons terecht wanneer u alleen wilt leren reanimeren.

De vereniging is aangesloten bij de Hartstichting en mag zich daarom Reanimatie Partner noemen.

Tijdens deze lessen leert u in een paar uurtjes hoe u iemand met een hartinfarct of hartstilstand het leven kunt redden!

Kosten:

• basis cursus 45,-